Page 79 of 87 FirstFirst ... 29697778798081 ... LastLast
Results 781 to 790 of 861

Thread: Fully Brick, Bootmii/boot2 installed but No Nand Backup? Solution Here!

  1. #781
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by loob View Post
    is there any way to recover bricked wii with bootmii as ios. 4.2u, wiimote cant sync and black screen. nothing boots. i have nand and keys. any help please. you can pm me with answer thank you.
    Not with this method. If your lucky your wiimote does not turn on your wii and savemiifrii works, which would mean you have a bad bt module. If you have the keys you can have the nand reprogrammed if needed.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. #782
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Savemii and savemiifrii wont work for me. I tried both and nothing shows up in lower right corner of screen. A little desperate right now. Any more suggestions would be greatly appreciated. And how do i reprogrammed nand?
    Last edited by loob; 03-20-2011 at 03:48 PM. Reason: i ommitted something

  3. #783
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by loob View Post
    Savemii and savemiifrii wont work for me. I tried both and nothing shows up in lower right corner of screen. A little desperate right now. Any more suggestions would be greatly appreciated. And how do i reprogrammed nand?
    I have no idea what you did to your wii, but it sounds like nand reprogramming is your only hope. There is a guide for that in the bricked section.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  4. #784
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you Mauifrog, i will search for this nand reprogramming guide and hopefully it will work for me. As to what may have happened, wii showed error installing when either ios36 and/or ios70 were loaded. I supposed I skipped important steps. I am new to most of this. Thanks again.

  5. #785
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    48
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Full brick while downgrading from 4.2e to 4.1e.Think i loaded iso70.What oppsions do i have

  6. #786
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    how do i go about doing this nand reprogramming. I hav bricked wii, bootmii as ios, wiimote wont turn on or off wii, 4.2u and savemii and savemiifree doesnt work. Any ideas from anyone. Couldnt find The reprogramming guide in the bricked section. Also wii only flashes once when turned on. please help

  7. #787
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've tried to read through most of this thread and I haven't had any luck. Heres my situation.

    4.2U boot2v2

    I'm able to boot the normal bootmii screen, but seleciting to boot SysMenu or Homebrew Chan from there just leads to a black screen. I'm able to power on the wii from the remote so the bluetooth is fine.

    I've tried downloading cboot2 + wad manager 1.5 and 1.4 and nothing seems to work. I just get a black screen. I tried extracting the cboot2 files to the root of the sd overwriting my existing stuff, I tried wiping the sd and only putting on the cboot2 + wad manager files and still just a black screen. Restoring my original bootmii files allows me to load my bootmii menu so I know that works.

    Does anyone have any suggestions or ideas?

  8. #788
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    66
    Thanks
    11
    Thanked 9 Times in 3 Posts
    will any of these work on 4.3? is there one for 4.3?

  9. #789
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by goraz View Post
    I've tried to read through most of this thread and I haven't had any luck. Heres my situation.

    4.2U boot2v2

    I'm able to boot the normal bootmii screen, but seleciting to boot SysMenu or Homebrew Chan from there just leads to a black screen. I'm able to power on the wii from the remote so the bluetooth is fine.

    I've tried downloading cboot2 + wad manager 1.5 and 1.4 and nothing seems to work. I just get a black screen. I tried extracting the cboot2 files to the root of the sd overwriting my existing stuff, I tried wiping the sd and only putting on the cboot2 + wad manager files and still just a black screen. Restoring my original bootmii files allows me to load my bootmii menu so I know that works.

    Does anyone have any suggestions or ideas?
    Do this- Make a new nand backup with bootmii. Use this tool to format the nand.bin and install 4.1u-
    ohneswanzenegger - GBAtemp.net
    Be sure to add the -r74 exe, you'll need both dl's.
    Then check the nand.bin for error with this-
    nandBinCheck - GBAtemp.net
    Then load bootmii and restore the nand
    Then follow my guide.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  10. #790
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Do this- Make a new nand backup with bootmii. Use this tool to format the nand.bin and install 4.1u-
    ohneswanzenegger - GBAtemp.net
    Be sure to add the -r74 exe, you'll need both dl's.
    Then check the nand.bin for error with this-
    nandBinCheck - GBAtemp.net
    Then load bootmii and restore the nand
    Then follow my guide.
    Thanks for the suggestion! I downloaded ohneswanzenegger (both DLs) and added the 74 exe. When I try to add my nand.bin I get the following error..

    Nand object Error: entry is above 0x17ff mmmmkay [ 0x3581 ] Error creating new content.map

    I get the same error when trying the -70 exe. Any ideas?

    EDIT... Disregard above... I must have had a messed up nand backup. I did another backup and tried running the program and it worked. I'll post back in a few to say whether it fixed the wii or not, its still downloading 4.1u
    Last edited by goraz; 04-09-2011 at 05:02 AM.

Page 79 of 87 FirstFirst ... 29697778798081 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •