Page 77 of 87 FirstFirst ... 27677576777879 ... LastLast
Results 761 to 770 of 861

Thread: Fully Brick, Bootmii/boot2 installed but No Nand Backup? Solution Here!

  1. #761
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    44
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Is there anything for system menu 4.3u?

  2. #762
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,425
    Thanks
    460
    Thanked 1,090 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by ST4R PL4YA View Post
    Is there anything for system menu 4.3u?
    This guide will work for any Wii with Bootmii install as Boot2. It does not matter the System Menu version.

  3. #763
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    44
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My wii wont boot to the wad manager?

  4. #764
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,425
    Thanks
    460
    Thanked 1,090 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Is it doing anything? Watch your drive light as you are powering on your Wii and see if it flashes just once or twice.

  5. #765
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    44
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It used to flash twice but now it only flashes once

  6. #766
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,425
    Thanks
    460
    Thanked 1,090 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by ST4R PL4YA View Post
    It used to flash twice but now it only flashes once
    bumber.... when you updated to 4.3 it must have updated you to Boot2v4 and removed Bootmii as boot2. Your Wii can be fixed but it's going to require someone to use a programmer to flash bootmii/boot2 back into it or do a full restore using a NAND backup. There are a few around here that can do that for you at a small fee.

  7. #767
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    44
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well i would be willing to pay anyone accept pay pal? lol

  8. #768
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,425
    Thanks
    460
    Thanked 1,090 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    I can fix it for you if you wish. send me a PM if you are interested. I should however mention that Streamlinehd also flashes Wii's here in the states. If you don't like my price then you could always talk to him.

  9. #769
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question 4.3?

    Does this not support 4.3? I tried to use the wad's for the latest version listed on the original post, but wad manager just spit back errors. I saw some people ask related questions and not get a response, so I'm assuming I have to unbrick this via other means. If anyone could confirm this that would be great though.

  10. #770
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    GC Support

    Hi All,
    I have bricked my Wii playing around with installing WADs..
    I've got bootmii and got it working. Problem is that i don't have a NAND backup.
    I've tried the cboot2 + WAD manager 1.4 / 1.5 and they work, however I need the version that supports a gamecube controller. (the GC support version link appears to be broken and i cannot find it anywhere else).
    Any help with this file would be appreciated.
    Thanks

Page 77 of 87 FirstFirst ... 27677576777879 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •