Page 53 of 87 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast
Results 521 to 530 of 861

Thread: Fully Brick, Bootmii/boot2 installed but No Nand Backup? Solution Here!

  1. #521
    Junior Member DUZLA+'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    UK
    Posts
    69
    Thanks
    13
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    If new batteries dont stop the flickering you could try taking the wiimote apart and give it a clean, sounds like something may have been spilt on it causing the buttons to be stuck on inside.

  2. #522
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello from The Netherlands,

    I wanna thank Schadowsonic2 for this post
    I got a friend, who's wii was bricked al 10 months
    preloader or another program not installed on the wii
    He was everywhere looking on the internet and asking some people what to do
    Went to several wii hacking experts, nothing worked
    Afther 10 months, he was asking me to look at the wii
    And with this post it worked,so he and his little girl can play on the wii again

    cboot2 with wadmanager 1.4 worked for my friend

    thanks again, sorry for my english

  3. #523
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi !

    I have wii version 4.2U I do softmod everything working fine before full brick
    After softmod the wii Play very good but when I try to download 3D Image from USB_Loader_GX-ULNR-r688 than it stuck I turn off.
    I do stupid thing try to uninstall all wad file than restart it with black sreen (fully brick) Can you please ! help me out I am very appreciate

    Thanks

  4. #524
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    accidentally messed up my ios wii would boot to bootmii but once i went to system menu it was black. worked like a charm had bootmii installed as boot2. loaded hbc then wad manager loaded iso60patched and system menu 4.1 and it fixed everything thanks a bunch.

  5. #525
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    thank's bro
    you said
    If it it coming on, this is a full brick and unless you had bootmii installed as boot2 before bricking then you must send it to Nintendo for repairs.
    i didn't understand what did you say above
    so if ( installed as boot2 before bricking )
    that's means ( my wii is gone ? )
    or what ?
    ==========
    second ::
    if that doesn't .. that means i have problem , i followed every char in your solution but it's still black
    to be honest i deleted system by wad manager .. after that the wii didn't work
    and i forget the system number so i installed 2 system ( 3.2 & 3.4 )
    so what now ?
    what should i do ?

    and thanks again^^

  6. #526
    New Member erikie's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    524
    Thanks
    8
    Thanked 170 Times in 141 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by aaqaa View Post

    thank's bro
    you said

    i didn't understand what did you say above
    so if ( installed as boot2 before bricking )
    that's means ( my wii is gone ? )
    or what ?
    ==========
    second ::
    if that doesn't .. that means i have problem , i followed every char in your solution but it's still black
    to be honest i deleted system by wad manager .. after that the wii didn't work
    and i forget the system number so i installed 2 system ( 3.2 & 3.4 )
    so what now ?
    what should i do ?

    and thanks again^^
    If you deleted your sysmenu than you also need to write back your settings.txt file.
    This can only be done if you have bootmii in boot2. If you did not install it and your wii is old enough you can flash bootmii into the nand. see my sig for more info
    If you think I helped you please click the little thanks button
    Send me a PM if you have any questions regarding unbricking with infectus mod chip or post a message in here http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...installed.html

  7. #527
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thanks

    Very special thanks to you i did it and works fine!!!! thanks you

  8. #528
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    40
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having a problem with Priiloader and a black screen. I tried to turn on the Wii while holding Reset but all I get is a black screen. I remember trying to remove Bootmii from my SD card, trying to boot Priiloader, failing, then placing Bootmii back on the SD, and trying again, and then it worked for some reason. Then I went into WAD Manager and I tried to fix my System Menu (because I get a black screen after trying to go there from the HBC) by installing System Menu v286 Wad (I'm on 4.2U, huge fail on my part installing a System Menu that doesn't apply to me). Well obviously the system menu still didn't work only that when I tried to reset the Wii, once again Priiloader doesn't load. What could I do?

    Thanks for any help.

  9. #529
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by picartman View Post
    I'm having a problem with Priiloader and a black screen. I tried to turn on the Wii while holding Reset but all I get is a black screen. I remember trying to remove Bootmii from my SD card, trying to boot Priiloader, failing, then placing Bootmii back on the SD, and trying again, and then it worked for some reason. Then I went into WAD Manager and I tried to fix my System Menu (because I get a black screen after trying to go there from the HBC) by installing System Menu v286 Wad (I'm on 4.2U, huge fail on my part installing a System Menu that doesn't apply to me). Well obviously the system menu still didn't work only that when I tried to reset the Wii, once again Priiloader doesn't load. What could I do?

    Thanks for any help.
    If you don't have bootmii as boot2, your mucked up good- priiloader is gone. Without boot2 bootmii only a nand programmer can help you.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  10. #530
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    40
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    If you don't have bootmii as boot2, your mucked up good- priiloader is gone. Without boot2 bootmii only a nand programmer can help you.
    Well the good news is that I bought this Wii on Friday, so I returned it to Toys R Us for an exchange. Last time, I connected the USB drive first and for some reason, I got error 101246 when trying to connect to the Internet. This time, I connected to the Internet first, and then I redid the "Softmod on ANY 4.2" guide, and now I'm playing with all the IOS stuff fully updated. I also got a chance to backup the NAND on the Bootmii IOS (couldn't do boot2 :<). I think the first Wii I got was just a real bitch to update (bad factory batch?). Anyways, it's all good now.

Page 53 of 87 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •