Page 51 of 87 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast
Results 501 to 510 of 861

Thread: Fully Brick, Bootmii/boot2 installed but No Nand Backup? Solution Here!

  1. #501
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I got it working again thanks a ton. One more question though, do I need to reinstall CIOS after doing this? because I deleted some IOS over 200 with the "How to remove softmods and make your Wii a virgin" guide. So do you recommend me to follow the "New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii" guide?

  2. #502
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    @popsy93
    Format you sd card and extract bootmii-photo-channel.zip
    Boot the wii
    Anything?

    @greenlangtern<!-- google_ad_section_end -->
    Your cios38-r14 is fine, you could update to r17. I you use ios222 or ios223, they are stubbed.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  4. #503
    Junior Member chaunceez's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    some where...over the rainbow
    Posts
    47
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    can this work on a fully bricked wii? i instaled priiloader but i dont think i installed a nand
    i gotz a soft mod wii,flashed 360 a hackz psp and a lost dsi with ak2i did all of them my self but i had help with the xbox!death screens help error 002 fix and green screen

    wads reboot your system

    what is a death screen? i call them death screens coz they ugly and horrible click on error if you get green or error screen and click on wads if wads reboot your system

  5. #504
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    MauiFrog - thanks for your speedy repsonse - but looking elsewhere (actually re-reading this entire thread) there is a suggestion to install IOS35 and the corresponding system Menu.
    i did that through WadManager1.4 and it started working again!!
    i have decided to re-softmod the console - using the same instructions again - as it seems that reapplying the ios/cios/sysmenus would help me out.

    the instructions i used http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html
    should be used by any softmodder - after all - if i hadn't used these, i would not have been able to get the system back.

    i am going to re-mod using the same instructions - once the wife lets me have the TV!!

    next question.
    How do i get the latest IOS version installed without bricking AGAIN!!

    thanks,

    W.

  6. #505
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Although working 0 please see my CSV report attached! i have edited the console ID number (don't know why but i did anyway!)

    Oh,
    and Just Dance (works on my brothers console) but not on mine!
    any ideas.
    I'm now running 3.2E as seen in the Wi Data Menu!
    Attached Files Attached Files
    Last edited by xpuser8334; 03-10-2010 at 02:32 PM. Reason: Additional info

  7. #506
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by xpuser8334 View Post
    Although working 0 please see my CSV report attached! i have edited the console ID number (don't know why but i did anyway!)

    Oh,
    and Just Dance (works on my brothers console) but not on mine!
    any ideas.
    I'm now running 3.2E as seen in the Wi Data Menu!
    If the wii is online, run CB2_BB2_Dop-Ios_Mod-v11.5.zip
    Use ios249
    Remove stubs
    Install ios36 and ios60 with patches
    Install all the other ios without patches
    Install system menu 4.1 for your region
    Install any channels you wish to have
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  8. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  9. #507
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Way Hay - one working - fully patched (only gone to 4.1E) Wii!

    the homebrew went upside down, but there is plenty of help sorting that out here.

    so..
    My only recommendation to ANYONE reading this or anyother softmod thread is - install the preloader so you can at least boot to something!!

    I'm sooo happy!

    thanks guys / gals / admins / moderators!!

  10. #508
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    24
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thank You x 10!!! Bricked my wii about 4 months ago. bannerbombed it at 3.2u, updated with waninkokos 4.0 then to 4.2 which at the time I didn't like. Erased my homebrew channel. Had Wad Manager 1.4 installed as a channel and USB Loader GX installed as a forwarder both working. Able to access homebrew apps through there but thought it was a pain. Hackmii installer would not install the channel. no vulnerable iso... cannot install..suck it. Stupidly thought I could just reinstall system menu 4.0 as a wad. WRONG! Total Brick no start up menu, no black screen, no response or indication of anything trying to load, no more wii. I was about to take it apart for the fun of it. Ran across this guide tried it. reloaded original system menu. 3.2u. then updated to 4.2 again homebrew channel loaded fine along with dvdx, made a back up of the nand, transfered to computer and disc. Now my wii is at 4.2u bootmii as boot2, preloader 0.30, hacks enabled, crazyintrovideo, usbloader, shop channel everything working better then it was before. Again THANK YOU!

  11. #509
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Can someone help me?
    Some time ago I softmodded a Wii for a friend.Now the most weird thing started happening ,it starts flicking from channel to channel when I start any channel ,then it tells me that the system files are corrupetd.It will not let me play any game ,not even the originals.Before I softmodded it I updated to version 4.2E(I have done this to many other Wiis with no problems).
    Because It doesn't let me use any channel I can not get to the HBC.I had installed the bootmii as a boot2,so I was able to create a nand.Unfortunately it doesn't let me use the nand as it tells me the nand belongs to a different machine.I have tried everything I read in Wiihacks with no luck. I did the softmod again from scratch(when it was still letting me go to the HBC),created a new nand but still does it.When I tried to install priiloader again it uninstalled it instead(now I have no Priiloader!).I even updated the Wii again,and even tried to restore it to factory settings(though it would restore the corrupted files!!),but still no luck.When I try to get to the HBC from the boo2 I get a blck screen.
    Has anybody had the same problem?What is this flickiing?Is this a full brick?
    I did try to use some of the tutorials to unbrick the Wiis but always got stuck somewhere.
    Thanks

  12. #510
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Extract Bootmii-KEYFIX.rar to sd:\ with the key.bin and nand.bin
    Run Bootmii-KEYFIX.exe
    Restore your nand
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Page 51 of 87 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •