Page 48 of 87 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast
Results 471 to 480 of 861

Thread: Fully Brick, Bootmii/boot2 installed but No Nand Backup? Solution Here!

  1. #471
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    tried just about everything in this thread to no avail.
    had the 4.2e softmodded perfectly, untill one of the kids installed the update from super mario.
    bootmii is installed as boot2 and i had made a nand backup, unfortunately i didnt save the keys.bin file. anyway to generate a new keys file from the nand?

    using cboot i cant install any of the ios wads, i get a error! (ret =1035), or (ret = 2011) on the ios60
    but it will install systemmenu 4.2e again.
    after reading all the posts in here, i cant remember half the stuff i tried lol

    oh dos-ios mod report:
    Dop-IOS MOD Report
    Wii region Europe
    Wii unique device id 43817539

    IOS Version FakeSign ES_Identify NAND Flash USB 2.0
    70 (r6687) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    61 (r5405) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    57 (r5661) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    56 (r5405) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    55 (r5406) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    53 (r5406) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    38 (r3867) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    37 (r3869) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    36 (r3351) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    35 (r3349) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    34 (r3348) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    33 (r3091) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    31 (r3349) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    28 (r1550) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    22 (r1037) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    17 (r775) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    15 (r523) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    14 (r520) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    13 (r273) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    Last edited by Amaru007; 02-28-2010 at 04:27 AM.

  2. #472
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by Amaru007 View Post
    tried just about everything in this thread to no avail.
    had the 4.2e softmodded perfectly, untill one of the kids installed the update from super mario.
    bootmii is installed as boot2 and i had made a nand backup, unfortunately i didnt save the keys.bin file. anyway to generate a new keys file from the nand?

    using cboot i cant install any of the ios wads, i get a error! (ret =1035), or (ret = 2011) on the ios60
    but it will install systemmenu 4.2e again.
    after reading all the posts in here, i cant remember half the stuff i tried lol

    oh dos-ios mod report:
    Run dop-ios-mod again- on the first menu select the second option: install ios36 with fakesign. Then use ios36 with dop-ios mod, install ios60 with patches and system menu 4.1
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #473
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by gee303 View Post
    Thanks, below is the report. looks like nothing is installed.

    Dop-IOS MOD Report
    Wii region Europe
    Wii unique device id 79067171

    IOS Version FakeSign ES_Identify NAND Flash USB 2.0
    50 (r4889) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled


    and everytime I go to install with ios36 w/fakesign (thats the only option beside IOS50) I get the error -4100

    I could only generate the report with IOS50
    mauifrog do you have any more steps I could try?
    It will be good not to piss this wii down the toilet..
    but seriously, are there any more things I can try to get it up and running?
    The advice you have given so far has been very helpful. Thank you

  4. #474
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Run dop-ios-mod again- on the first menu select the second option: install ios36 with fakesign. Then use ios36 with dop-ios mod, install ios60 with patches and system menu 4.1
    when i do that, i get ios36 already has fakesign applied, i continue on, install the ios60 with fakesign, install system menu 4.1 but hget the error: ret -1035 title with a higher version already installed.
    should i install 4.2 in that case?
    dos-ios drop report is now:
    Dop-IOS MOD Report
    Wii region Europe
    Wii unique device id 43817539

    IOS Version FakeSign ES_Identify NAND Flash USB 2.0
    70 (r6687) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    61 (r5405) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    60 (r6174) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    57 (r5661) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    56 (r5405) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    55 (r5406) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    53 (r5406) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    51 (r4633) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    50 (r4889) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    38 (r3867) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    37 (r3869) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    36 (r1042) Enabled Enabled Enabled Enabled Disabled
    35 (r3349) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    34 (r3348) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    33 (r3091) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    31 (r3349) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    30 (r1040) Enabled Enabled Enabled Enabled Disabled
    28 (r1550) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    22 (r1037) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    20 (r12) Enabled Enabled Enabled Enabled Disabled
    17 (r775) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    15 (r523) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    14 (r520) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    13 (r273) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled
    12 (r269) Disabled Disabled Disabled Disabled Disabled

  5. #475
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Backup and format your card
    Extract cboot2_wadmanager_1.5_mod.zip to sd:\
    Extract IOS249-v14.zip to sd:\wad
    Boot the wii, select ios36 in wadmanager
    Install Ios249-v14.wad
    Reboot
    Select ios249 in wadmanager
    Install IOS60-patched.zip
    then
    Install 4.1E-RVL-WiiSystemmenu-v450.wad
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  6. #476
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    done all that, when rebooted it comes back blank

  7. #477
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by Amaru007 View Post
    done all that, when rebooted it comes back blank
    Does your wiimote power on the wii?

    What system menu version is displayed when you do savemiifrii?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  8. #478
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    no wiimote does not power on the wii. and i'm guessing i have to take apart my gc controller to run savemiifrii?

    edit: done that. 4.1(eur)
    Last edited by Amaru007; 02-28-2010 at 01:07 PM.

  9. #479
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i'm not sure if this was covered on here yet or not (too many pages to go through), but my brother bricked his wii and gets the black screen. thing is, he has fw 4.2u and i'm not sure if he has bootmii or boot2. is there any way to fix this problem?
    thanks in advace for any and all help.

  10. #480
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by Amaru007 View Post
    no wiimote does not power on the wii. and i'm guessing i have to take apart my gc controller to run savemiifrii?

    edit: done that. 4.1(eur)
    You may have a bad bluetooth module. What happened to brick your wii? Did it brick by itself? Or did you F it up somehow?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Page 48 of 87 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •