Page 4 of 87 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast
Results 31 to 40 of 861

Thread: Fully Brick, Bootmii/boot2 installed but No Nand Backup? Solution Here!

  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nacht101 View Post
    It loads everything but the wiimote still not respond. What is the diffrence with a original gamecube controller and a 3th party one. The twillith hack worked fine with the thirth party one. Or is it iff the bluetooth module is broken the game port don't work either. I open the wii already to unplug the module so ill can't sent it back to repair. Ill think ill go to find a new module and try that.

    regards Nacht
    its definately the bluetooth module same happend to me and it took weeks of searching till i found the problem dealxtreme.com is where i got a replacement

  2. #32
    New Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you so much for this! You´ve just saved my life!!

    Regards from Brazil

  3. #33
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    glad i could help

  4. #34
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i can't get boot.dol to boot
    I boot into cBoot2 DOL loader v16 but I get a error and boot.dol can't boot ( i have 4.1e)
    Last edited by Zpitx; 11-04-2009 at 03:53 AM.

  5. #35
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Error:

    IOS Version 35 v16 0x00230010
    Fallback ios loaded
    Sdio_Startup() rv=0
    fat _driver: disk init failed
    Init Fat driver failed
    Failed to load boot.dol from front sd reader.
    Last edited by Zpitx; 11-04-2009 at 04:36 AM.

  6. #36
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have a big problem, when my wii goes to the black brick was on a 4.2 version, what i need to do, im trying this the 4.1 system menu but when the message cames up thw wii remote doesnt funtion to selact the a button, wath remote i use to do this setup

  7. #37
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Got the same issue, i can get wad manager to load but my wiimote just doesnt respond at all, any ideas?

    Edit - I can power on the wii though with the remote it's just when i get to wad manager it stops =\ Really need help asap please
    Last edited by Dynodevil; 11-05-2009 at 01:31 AM.

  8. #38
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    that i need to use a game cube remote to solve this problem or how i run the wad manager, i have it on screen but i cant run it wiht tthe wiimote

  9. #39
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    please some body to help, y buy the game cube controller and the same problem , i can start wad manager with thi sremote to, doesnt work, una pregunta, si le cambio el motherboard a la wii, por uno nuevo, se arregla lo del brick, o tengo q cambiarle algo adicional
    Last edited by ivegariopedre; 11-05-2009 at 02:04 PM.

  10. #40
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks. you saved my life

Page 4 of 87 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •