Page 37 of 87 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast
Results 361 to 370 of 861

Thread: Fully Brick, Bootmii/boot2 installed but No Nand Backup? Solution Here!

  1. #361
    Junior Member fabss10's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    USA
    Posts
    65
    Thanks
    12
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    no one at all???

    surely, someone has some input??

  2. #362
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by fabss10 View Post
    no one at all???

    surely, someone has some input??
    Do you get this message when the game boots, or when you load a disk?
    After you installed the system ios and system menu, any your problem temporarily went away, did you install anything afterwards?
    You have bootmii installed as boot2?
    You installed preloader? priiloader?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #363
    Junior Member fabss10's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    USA
    Posts
    65
    Thanks
    12
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    i have bootmi installed as boot2 with no nand back up.
    no priloader.
    no i haven't installed anything new.

    if i load either Just dance or Playmobile Circus i can play them, and when i try to quit( by pressing HOME to exit from usbloader gx) i will get the sys. files corrupt. Every other game i have(100+) works fine, but either of these will Crash me.

    I have been reading, and i see that both games run off of ios 53 - 64 - v4113. do i need to reinstall this?

    i can give more info....let me know what you need.

  4. #364
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by fabss10 View Post
    i have bootmi installed as boot2 with no nand back up.
    no priloader.
    no i haven't installed anything new.

    if i load either Just dance or Playmobile Circus i can play them, and when i try to quit( by pressing HOME to exit from usbloader gx) i will get the sys. files corrupt. Every other game i have(100+) works fine, but either of these will Crash me.

    I have been reading, and i see that both games run off of ios 53 - 64 - v4113. do i need to reinstall this?

    i can give more info....let me know what you need.
    Try to run the games, loading from HBC usbloader gx, and neogamma, see if the issue persists.

    If it does, try new iso's of the game.
    You could reinstall ios 53, but I don't think it will help.

    Also you could test the same iso with a different drive, and/or dvd burn.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  6. #365
    Junior Member fabss10's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    USA
    Posts
    65
    Thanks
    12
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    ok.....will try thru HBC & Neogamma.

    hmmmm.....neogamma worked. once, on just dance.
    gotta test a few more times.
    Last edited by fabss10; 01-08-2010 at 07:15 PM.

  7. #366
    Junior Member fabss10's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    USA
    Posts
    65
    Thanks
    12
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Tried usbloader gx from HBC with Just Dance and now i have system filesare corrupted!

    Why??

  8. #367
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    black screen full brick wii

    when i turn on my wii blue light flashs once i have bootmii on my wii but idk if i got boot 2 how can i tell??

  9. #368
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have 4.2U and i notice u didn't have system menu 4.2U up. i think i need this.
    My wii i banner brick .
    I installed a wad then restart, got to health warning, press A, then black screen.
    I softmod, following full hack 4.2U tutorial up to the end of section c. Have no NAMD and key for bootmii. No Preloader or anything else.

    So Please help or send me some where?
    If u can help, will it follow the same tutorial as post up above?
    Last edited by 1aznlee; 01-09-2010 at 11:26 AM.

  10. #369
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    1aznlee - This section is not for banner bricks. Do try and read before posting. Stop trying to tag onto other threads, make a new thread as per the forum rules.

    xwii - Boot2 flashes twice, you don't have it, so this thread does not apply to your Wii. It won't work.
    Last edited by Tealc; 01-09-2010 at 11:37 AM.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  11. #370
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    wichita
    Posts
    10
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    4.2U need help with banner brick

    I saw 1aznlee post something that i have

    Tealc posted him (xwii - Boot2 flashes twice, you don't have it, so this thread does not apply to your Wii. It won't work.)

    So i'm lost can any 1 help me in simple english. where do i look or go?

    how do i boot2 flashes twice? please explain steps please.

Page 37 of 87 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •