Page 3 of 87 FirstFirst 123451353 ... LastLast
Results 21 to 30 of 861

Thread: Fully Brick, Bootmii/boot2 installed but No Nand Backup? Solution Here!

  1. #21
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,658
    Thanks
    295
    Thanked 3,896 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    If you're getting the black screen, try powering on your wii with your wiimote.

    If it it coming on, this is a full brick and unless you had bootmii installed as boot2 before bricking then you must send it to Nintendo for repairs.

    If it isn't coming on, this means that you have a bluetooth module problem and must buy a new one and install it into your wii.


    If you're getting the System files are corrupted message, you may be able to autoboot a disc.

  2. 1 User Says Thank You ShadowSonic2 For This Useful Post


  3. #22
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thx for quick replay

    It loads everything but the wiimote still not respond. What is the diffrence with a original gamecube controller and a 3th party one. The twillith hack worked fine with the thirth party one. Or is it iff the bluetooth module is broken the game port don't work either. I open the wii already to unplug the module so ill can't sent it back to repair. Ill think ill go to find a new module and try that.

    regards Nacht.

    Back again;
    Changing the module didnt work. still now response of the remotes. only thing ill can do look for al original gamecube controlle. if that fals to il sel every part of the wii
    Last edited by nacht101; 11-03-2009 at 05:47 AM. Reason: Changed Module

  4. #23
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I used the files with no luck.

    My Wii power light comes on but nothing shows on my tv. My tv just says no signal its like the Wii is not commuicating with it at all.

    This is actually my sisters Wii, mine works fine.

    If someone can help me solve it I'd rather leave a donation here then pay $200 for a new console.

  5. #24
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    What if your Bootmi was installed as an IOS?

    Will Nintendo fix this undre warranty or void because of the softmod?

  6. 1 User Says Thank You jasonchampion For This Useful Post

    kkr

  7. #25
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,658
    Thanks
    295
    Thanked 3,896 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    In most cases, the warranty is voided because of softmod.

  8. #26
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    brick

    i have 2 wiis. one wii has a fullbrick.with wiikey. (no bootmii no savemii no homebrew channel)wii#2 not bricked has wiikey#2.what can i swap from wii#2 to put bootmii back in wii#1.wii #1 had bootmii in it at one time. got bricked and bootmii saved it.but i removed it and the homebrew channel.if someone could help.please

  9. #27
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    When I put everything on the SD card the Wii gets stuck at this one screen at the beginning once I turn it on that reads "cBoot2 DOL loader v16" it loaded the IOS successfully and the bottom reads "Read 524640 bytes" and "starting DOL" but it just stays here. please help. Thank you

  10. #28
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,658
    Thanks
    295
    Thanked 3,896 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    Try re-formatting your SD Card to FAT32 or use the v1.4 boot.dol at the bottom of the tutorial

  11. #29
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It didnt work still stuck on the same screen... it might be because I have a micro SD with a SD adapter. Its an AData 2gb

  12. #30
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile thnaks

    thank you so much it worked

Page 3 of 87 FirstFirst 123451353 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •