Page 26 of 87 FirstFirst ... 1624252627283676 ... LastLast
Results 251 to 260 of 861

Thread: Fully Brick, Bootmii/boot2 installed but No Nand Backup? Solution Here!

  1. #251
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by ReZ13 View Post
    Just an update on my last post, managed to get the system running 3.1e, back from the dead, then updated to 4.1e however, wiiconnect 24 will not function, ie it wont do the agreement bit to let me use it, and wii channels that use this will not function also.

    Any ideas ??
    Did you install EULA?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. #252
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    21
    Thanks
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes mate even went and installed EULA v2 just to be sure.

  3. #253
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by ReZ13 View Post
    Yes mate even went and installed EULA v2 just to be sure.
    I really have no idea as I have never turned it on. But try to use any region changer and set the EULA to read.

    Also I do not recommend 4.2 update as you will lose bootmii, and if it goes bad you could be dead in the water.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  4. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  5. #254
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    21
    Thanks
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You my friend are a STAR!!.

    Any region changer did the trick, i've never used it before so I had no idea of its uses.

    Thanks again mauifrog.

  6. #255
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    36
    Thanks
    23
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    I am not sure what your trouble is. Keep trying. The post below had luck using v1 ELUA. Not sure what the effect of 4.0 would be, I would stick with 3.1 or maybe 3.2. The menu is not your trouble, it is the region select. It is not installing and you are stuck with the EU one. Did you try V1 of region select USA? If you keep having trouble, perhaps use the original 3.1e pack I posted. Then you would have a pal wii. Once it is working you could just region change it.
    I doubt that is a Pal, i got all NTSC games and worked fine and i bought in USA, although im from mexico, the first day it got out. Ima keep trying with different wads to see if i manage to get it.

    Btw, the EU in the marc URL means USA? or European Union or Europe lol i dont know

  7. #256
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    21
    Thanks
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Eu is europe mate.

  8. #257
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by RgCz View Post
    I doubt that is a Pal, i got all NTSC games and worked fine and i bought in USA, although im from mexico, the first day it got out. Ima keep trying with different wads to see if i manage to get it.

    Btw, the EU in the marc URL means USA? or European Union or Europe lol i dont know
    It is a pal error I believe. I am sending up a new 3.1u pack.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  9. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  10. #258
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    36
    Thanks
    23
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    It is a pal error I believe. I am sending up a new 3.1u pack.
    ok thanks a lot

    You know i think that i changed it to pal when you first gave me the package the first one because i only changed that time the system menu so yeah... Anyways theres a Any Region Changer right?

  11. #259
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,571 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by RgCz View Post
    ok thanks a lot
    comex_formatter_3.1u.zip

    Hopefully this one will work.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  12. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  13. #260
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    36
    Thanks
    23
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    comex_formatter_3.1u.zip

    Hopefully this one will work.
    That is U menu. It didn't work although i install pal wads and it says done, but it doesn't do anything after saying done.

    Now also with NTSC 3.1 also stays in done and doesn't reboot, although on sd information in boot mii recognizes i have 3.1U system menu
    Last edited by RgCz; 12-23-2009 at 12:29 PM.

Page 26 of 87 FirstFirst ... 1624252627283676 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •