Page 14 of 87 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast
Results 131 to 140 of 861

Thread: Fully Brick, Bootmii/boot2 installed but No Nand Backup? Solution Here!

  1. #131
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    any news dear ?

  2. #132
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unhappy Wii unbrick problem

    Hi:

    I am sorta new to this site, I have a bricked wii, it happened while I was upgrading from 3.2 to 4.1 (I have heard that this is a mistake, I should have never tried updating to 4.1 as 3.2 is the best around...). Anyways it only gives me a blank screen while loading, no text whatsoever, I have tried boot with power off reset held down, and many other methods, but no luck. I already have a wii key II in it, but there is no boot dvd for wii key 2...

    Is there anyone out here that can help me ??? rcamp45

  3. #133
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Talking

    Quote Originally Posted by mirro9090 View Post
    Please help me ,

    my wii version is 4.2u when im trying to downgrade to 3.2 i have download this file and installed as he posted
    Wad.rar

    it was for ( E ) and my wii is ( U )
    ( only used by e region ) i don't seen it

    i've do all steps that u
    Wad.rar

    only black screen
    I have the proper file for that , it has the 4.2 to 3.2U downgrader....

    rcamp45

  4. #134
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by rcamp45 View Post
    I have the proper file for that , it has the 4.2 to 3.2U downgrader....

    rcamp45
    what u waiting 4

  5. #135
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    6
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have the 4.1U version that was bricked running 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii.
    I installed IOS60patched.wad I power down the wii, when I tried to power it back up it did nothing the drive tries to spin but there is just a black screen and white bits on the screen like this


    I turned it off and held the reset button down and preloder staterd,


    I usded to to try and load any program I could to get it to fix my prob
    I got only 1 to load (WAD Manager). thank god
    I seen you post so I downloaded all the stuff and put it on my sd card and it didnt boot.
    so I held the restart button and lodaded preloder then ran the boot.dol and got WAD Manager up and running and fallowed your instruction to the tee and now I have my
    wii unbricked thanks to you.

    I hope this might help other people out there with the same prob as I had.
    Last edited by bubbafats; 12-01-2009 at 01:15 AM.

  6. #136
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    installed the 4.0 system .wad and ios60.wad was already patched.
    Wii will not boot by itself, will only boot if my sd card is in with the bootmii files.

    How can i fix this?

  7. #137
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    thug mansion
    Posts
    16
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thnksssssssss in a millionssssssssssssss yearrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!i am so happy that i know about this site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!you are the besttttttttttttttttttt

  8. #138
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    69
    Thanks
    7
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    THANK YOU THANK YOU THANK YOU!!!
    You are a life saver...Well not really a life saver but you saved me a bunch of money.

  9. #139
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    If our guides have helped you fix your Wii then do consider supporting Wiihacks.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  10. #140
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    6
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi there. With my ignorance, I'd not believe that I could not brick my Wii till 3 days ago when my Wii (4.0 PAL) would not show anything on my TV, and the Wiimotes could not be synced!
    My Wii was softmoded. I had some small problems (USB GX not working, then working with but only if I don't have covers' images) so I kept doing this and that a lot with it. And bang! it's blanked! I tried pressing Eject+Reset+Power and tried several software packages but nothing happens. Before I would do anything else, please, please, please confirm that my Wii is bricked or it is only that the bluetooth module is dead. Again, my situation is: the Wii's DVD drive is working, the TV recognises that something is connected to it, but the screen is BLANK with no words from the Wii, and the Wiimotes could not be synced/used. Thanks in advance!

Page 14 of 87 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •