Page 10 of 87 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast
Results 91 to 100 of 861

Thread: Fully Brick, Bootmii/boot2 installed but No Nand Backup? Solution Here!

  1. #91
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i updated my wii yesterday it was 3.2u when i updated the wii i turned it off whin turnit on error message:Error:003 unauthorized device has been detected

    my wii is korean and the data is usa please help me!!!!



  2. #92
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    23
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ive got bootmii in boot2 but these files the wad manager cboot combo doest work for me.
    i have the exact same structre as per the screenshot.
    is there anything else i could be doing wrong?

    wii will go straight to no signal unless i have my original bootmii files in place

  3. #93
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey dude, is there one of those packs for 4.2 U ? If so can I have a link?

  4. #94
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    The Fully Brick, Bootmii/boot2 DOeS WORK!!!!!

    Thank You!!!!!!
    Saved My WII!!!!!










  5. #95
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    HOOKED ON NON-BRICKED Wii WORKED FOR Wii, I MEAN ME.

    YES!!!
    THANK YOU!!!!
    HOOKED ON NON-BRICKED Wii WORKED FOR Wii, I MEAN ME.
    :

  6. #96
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    28
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi. My wii is IOS v60 Systemmenu v417 preloader v.29. Korean mod to US 4.0U.
    I would think that this is semi-brick (not sure) because i could always access preloader but it says "Error autobooting systemmenu. Could not open boot file."

    I tried to unbrick it with the files provided, but it only gave me a blank screen
    when I turn on the wii. I tried to load/install the boot.dol using preloader
    but it hangs on WadManager Disclaimer screen (pressing A or B does not do anything) for both WadManager 1.4 and 1.5. Thus am not able to patch IOS60 and install systemmenu 4.0U. Please help. I also could not access the homebrew channel in preloader. My kid bricked it when he updated the wii from one of the game disks. Was there an effect when I installed CIOSCorp in preloader when it was bricked? I am also not sure if bootmii is installed in boot2. The dvd drive flashes once only when I turn on the wii. Any help will be appreciated. Thanks in advance.

  7. #97
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My Wii was 4.2J (updated thru Nintendo over Internet, stupid me...) before it got bricked.

    Bootmii/boot2 was already installed before it got bricked, but I have no nand backup...

    Situation was, I tried to downgrade from 4.2J -> 4.1J (to get rid of region lock on my Wiikey) by installing below with wad manager 1.5
    1) IOS60-64-v6174.wad (I believe this is the version for 4.1)
    2) System Menu-NUS-v448.wad (system menu for Japan 4.1)

    After successfully installed both, Wii got bricked, black screen

    I then booted into bootmii (boot2), hbc, run wad manager, tried to uninstall them and reinstall 4.2 version of IOS60 and system menu, still no luck, black screen

    Do I stand any chance of restoring my Wii? Bootmii is working fine, I can get into HBC, and I have GC controller

    Million thanks for any help!

  8. #98
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Try the IOS60patched rather than 6174. IOS60patched.rar

    Provided you have boot2 you should be able to recover this.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  9. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  10. #99
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Tealc View Post
    Try the IOS60patched rather than 6174. IOS60patched.rar

    Provided you have boot2 you should be able to recover this.

    Thank you, I will give it a shot. Does it sound right for me to
    1) Uninstall all IOS60 on my Wii (both 4.1 and 4.2)
    2) Uninstall System Menu, both 4.1 and 4.2
    3) Install IOS60patched
    4) Install system menu 4.1
    and it should (hopefulle) be back to unbrick with 4.1?

  11. #100
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Don't uninstall any IOS under 200.

    Just Install IOS60patched on top of IOS60 v6174. IOS70 from 4.2 will remain but will be unused.

    Don't uninstall your system menu wads, they'll malso be overwritten.

    Do 3 & 4 and cross your fingers and hopefully everything will be fine.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  12. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


Page 10 of 87 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •