Results 1 to 4 of 4

Thread: PLEASE HELP "i cannot load the< setting >option on my wii menu."

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    PLEASE HELP "i cannot load the< setting >option on my wii menu."

    please i need help!!!!" i update my wii to 4.2u and cannot load the option on my wii menu. All the apps are there in my homebrew channel with my backup launcher and they are working except that i cannot go into my setting option in the wii menu icon. When i select the setting in the wii menu the screen show a big white screen with a black surrounding, please can someone show me how to fixed? Prefer step by step pleeeease.

  2. #2
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11

  3. 1 User Says Thank You WiiJohn For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i still cannot go into my setting in my wii menu?

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Same problem here, with my updated 4.1 to 4.2 softmod everything is working. I can play all the games in usb loader GX from HDD. Just can't get to wii system settings, it turns the screen black and then freezes. I beleive my problem came from 4.1 themes I had on my other sd card. I tried to go back to default theme and system bricked. Did a nand backup, to discover I no longer can go to systen settings. But can still play all the bacups. Maybe they will come out soon with a way to down grade 4.2

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •