Results 1 to 7 of 7

Thread: wii 3.4usa back to life but same wii 3.3usa still dead :(

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    wii 3.4usa back to life but same wii 3.3usa still dead :(

    Alright first of all kudos to all the helpers here , I have 2 wii's ,both korean to usa :

    1st) wii 3.4usa , it has been recovered using the banner brick tutorial , thank you so much but,,

    2nd )wii 3.3usa , it is still stuck , i mean the savemiifree trick worked but when i put the revoccery disk which worked in the first wii I cant get any menu ,Could ne1 help me with this ,

    thanks once again ,

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    please help

    please help ,

    i am still with one bricked wii

    wii 3.3u (korean-> ntsc-u) , black screen after pressing A on the health screen , saveme is showing 3.3u , i have a modchip and could any1 tell me which iso to be used?

    thanks..please help once again.

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    There are a number in my mediafire, click my sig.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    ?

    i dont get you , Could you please provide me some more indepth detail ,I have been out of wii's scene for quite sometime and i am confused to death.

    thanks for the reply ..

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    hii

    welll as far as these iso's are concerned , I have managed to get going with only one -> Nintendo's Offical Wii BackUp Disk v1.31

    and i have wasted like 20 dvds on these isos , they are giving me error with some text on a black screen

    1) uud2
    2) uud3
    3) autoboot wad something
    4) autoboot auto region changer something
    5) bootmii disk

    could you please tell me why i am not able to get going with them , i have a fully working wii (3.4usa) and in that Nintendo's Offical Wii BackUp Disk v1.31
    is running and all these 5 other dvds are not working , please help me

  6. #6
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    I don't know mate. These disks sometimes work and other times they don't I've never tried one personally and have never actually seen them work, even on Youtube. I have heard that some of them work and have helped people fix their Wiis.

    If none of the diascs work then you are going to have trouble. There may be other versions of unbrick disc out there that I'm not aware of. I'm not an expert on these discs at all.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up ..

    okay dude , i guess I gotto keep trying , thanks for helping

    Ps : i have saved 1 out of 2

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •