Results 1 to 6 of 6

Thread: Bricked Wii, Have Bootmii, but no NAND backup :(

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Bricked Wii, Have Bootmii, but no NAND backup :(

    I have bootmii but no NAND backup as I did not have a 512mb+ sd card to backup, brick happened when I was experimenting with Softmii.

    trying to load system menu through Bootmii yields Black screen
    trying to load HBC through bootmii also yields a black screen

    however I have been using cboot2 to get certain types of homebrew to load to try and rescue my wii, but I don't know where to start any tips?

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    can you get wadmanager to load?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by davepm View Post
    can you get wadmanager to load?
    Yes i have been able to get a GC enabled Wad manager to load via cboot2.
    Last edited by Lonestar1234; 10-04-2009 at 12:57 AM.

  4. #4
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Lonestar1234 View Post
    Yes i have been able to get a GC enabled Wad manager to load via cboot2.
    then you could try reinstalling your system menu with a wad.

    This might work, but it all depends on exactly what you did to cause the brick, there is probably easier ways, but as your noit very specific about the cause, its difficult to say.

  5. #5
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    I don't think this will help your fundamental problem but its worth knowing. Earler bootmii will link to earlier HBC. If you have latest HBC you will need latest bootmii, to link to HBC.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by davepm View Post
    then you could try reinstalling your system menu with a wad.

    This might work, but it all depends on exactly what you did to cause the brick, there is probably easier ways, but as your noit very specific about the cause, its difficult to say.
    if you need any other information i can try and answer it.

    thats the point, I tried installing my system menu again (PAL Wii so i got 4.0E wad) and it successfully installed but still gave a black screen, im thinking I just chose the wrong IOS in wad manager? (it was set to default as 249) but i had to install cIOS60 first before i could install my 4.0E wad incase to make problems worse as what I was directed.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •