Results 1 to 4 of 4

Thread: 3.4 - System Menu Missing - Have HBC and Preloader but no synced remote

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 8 Times in 1 Post

    3.4 - System Menu Missing - Have HBC and Preloader but no synced remote

    Hi everyone,

    I've been trying to get this Wii fixed all evening but I can't figure it out.

    I have no history on what bricked it as it came from eBay. It's a LEH113 with a Wiikey.

    I started off with Preloader, no HBC and a patchy System Files Corrupt screen when I try to load the system menu. With a SaveMii it boots to a screen saying it's on 3.4E.

    I now have HBC installed thanks to the HackMii installer and I've been trying to install IOS files using WAD manager. System Menu PAL v386 gives me a -1002 error while trying to install file 102. Trying to install v290 gives a -1035 error.

    As it is now, when I try to load the system menu, either through the first Preloader menu item or through auto-booting it in Preloader settings, I get a preloader screen with "Could not open boot file!"

    I've found a few potential solutions (Anyregion Changer, Trucha Bug Restorer), but they all require a functioning Wii remote which I don't have.

    Does anyone have any suggestions please? Thanks in advance.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 8 Times in 1 Post
    Progress! I installed System Menu v418 using WAD Manager and now it boots into a system menu. There are no channels except HBC but it's let me sync the Wii remote

    Edit: I've now recovered the Wii completely and got all the system channels back by running System Update through the Settings menu to install v4.1 firmware.
    Last edited by mp3boy; 09-25-2009 at 05:36 PM.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    how did you get the remote to sync?

    You mentioned that you managed to get into the system menu but you didnt say how.

    Can you provide info for people such as myself that are having the same issue, preloader screen with no sync'd remote.

    I will continue to search/google

  4. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by Beleidat View Post
    You mentioned that you managed to get into the system menu but you didnt say how.

    Can you provide info for people such as myself that are having the same issue, preloader screen with no sync'd remote.

    I will continue to search/google
    You can do this
    Preloader/Priiloader Brick Fix

    But use cboot2_wadmanager_1.5_mod.zip with a gc-controller
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •