Results 1 to 3 of 3

Thread: Bricked Wii

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Bricked Wii

    I got to step 5 in the New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii thread, everything was working after the update to 4.1. I then installed the wads in step 5 and preloader then restarted and I get the "System files are corrupted" message. I can reset and go into the preloader, then into homebrew. Can I fix this problem from there??? I've read the un-semi-brick and gc fix but am not sure if they apply to me.

    Thank you.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,658
    Thanks
    295
    Thanked 3,896 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    You could fix this by re-installing the 4.1 system menu via wad manager whic will remove preloader. This was probably because you installed IOS60patched when preloader was already installed. This is a common problem. Simply find the wad for the 4.1 System Menu of your region and re-install it then reinstall preloader.

  3. 1 User Says Thank You ShadowSonic2 For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Worked like a charm! Thank you again!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •