Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: No system menu?

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloaded 4.18 installed and great!! the wii system menu is back again but when I insert downloaded Wii sports resort disk it shows Wii Sports resort in the channel but when I click on it I get a message saying disk error please eject..... and does the same with all games I have downloaded...Any ideas? I have been at this all day it is doing my head in and the kids are driving me nuts too. Help appreciated.

  2. #12
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    don't you use neogamma? disc channel will recognise discs on 4.0 but won't play them

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have never used neogamma it worked before, what do you suggest?

  4. #14
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    you had cioscorp installed and now tyou ll have issues... try installing cios249 if you don't have it and use neogamma to play your games

  5. 1 User Says Thank You messie For This Useful Post


  6. #15
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ahhhhhhhhhh. its working. Wonderful. Other forums said it could not be done!!! First day using this Forum and will certainly be an active member. Once again many thanks.

  7. #16
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you so much for your help. Very impressed with this forum, others said it could not be done. I look forward to being an active contributor. Nice glass of wine now from a day full of panic!

  8. #17
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hey guys, i am in australia.. what region system menu wad should i use, its a relatively new wii and i beleive its one of the 'unmoddable' ones. however i can run preloader and hbc but no system menu

  9. #18
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    you should use the one of your region. go to system settings and see what kind you have on the upper right corner. 4.1u for example is USA, 4.1e is PAL/EUROPE, one of these you ll have, dont expect that you ll have japanese!!

  10. #19
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Quote Originally Posted by messie View Post
    you should use the one of your region. go to system settings and see what kind you have on the upper right corner. 4.1u for example is USA, 4.1e is PAL/EUROPE, one of these you ll have, dont expect that you ll have japanese!!
    You got to start reading what they type messie.... he cant get into his system menu. He has preloader and can get to the HBC....

  11. #20
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Double Post damn sorry about that

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •