Results 1 to 9 of 9

Thread: Full Brick .........Help Pleaseeeee !!!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation Full Brick .........Help Pleaseeeee !!!

    My Wii was Europe, downgraded it and turned to USA el, but made a mistake, as I finished it turns that I would have done an update to update the channels for American, I did not do it, I put direct Mario Galaxy American and updated ...... Once completed the update and the machine rebooted, it had no image ....... Can someone help me?



  2. #2
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,658
    Thanks
    295
    Thanked 3,896 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    Unless you have bootmii installed as boot2, i dont think you would be able to fix this.

  3. #3
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Quote Originally Posted by coisadelouco View Post
    My Wii was Europe, downgraded it and turned to USA el, but made a mistake, as I finished it turns that I would have done an update to update the channels for American, I did not do it, I put direct Mario Galaxy American and updated ...... Once completed the update and the machine rebooted, it had no image ....... Can someone help me?


    You really cant fix it unless you have bootmii as boot2. And if you don't have that I doubt you would have a NAND backup. If you don't have any of these call nintendo for a repair.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You do not have a backup of the NAND ..... and also I have nothing installed on the Boot 2 .....

    if I could make it update the channels on the internet I could fix the problem .... but for what you said there is no such possibility ............................................. ?

    Thanks ....

  5. 1 User Says Thank You coisadelouco For This Useful Post


  6. #5
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    If it is under warranty call nintendo they will fix it. If it is not under warranty pay them the 75 USD and they will fix it..... Is there any chance you can get in to the homebrew channel or load up wad manager?

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    It's just what I wanted to .............. able to access the wad manager ................ but I do not like it when I does not appear either the 1st screen asking to press the "A ".....

  8. #7
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Quote Originally Posted by coisadelouco View Post
    It's just what I wanted to .............. able to access the wad manager ................ but I do not like it when I does not appear either the 1st screen asking to press the "A ".....
    I take it English is not your first language, if that is the case i am having a hard time understanding your last post which i quoted. If English is not your first language please slow down and type the best you can a coherent sentence so i can assist you. I will be here all day so no need to rush.

    If English is your first language please find a school and re-enroll into the first grade.

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Sorry do not speak English ......... .......... I am using a translator .......

    I will try to pass the ideas in the simplest way possible ...... .......

    I would like to have access to the wad manager ..........
    but I can not because when I turn on my wii does not show any image

  10. #9
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,658
    Thanks
    295
    Thanked 3,896 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    Quote Originally Posted by coisadelouco View Post
    Sorry do not speak English ......... .......... I am using a translator .......

    I will try to pass the ideas in the simplest way possible ...... .......

    I would like to have access to the wad manager ..........
    but I can not because when I turn on my wii does not show any image
    Unfortunately since you are fully bricked you wouldn't be able to boot into any homebrew app. Your only option is to send your wii into Nintendo for repairs but since your wii is softmodded they will charge $75.00 US for the repair and about $10.00 US for the shipping.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •