Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: Bricked Wii Preloader still works

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    how did you get past the exception error?
    I have the same problem

    Bolter

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    18
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi guys I have a similar problem of installing a bad wad. I have preloader installed and HBC but I turn off the setting of my preloader so that it does not start up first.

    Is there a method to get the preloader to start first again? an ini file or somthing? Because my wii wont get pass the warning screen (banner bricked).

    Any help?

  3. #23
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Quote Originally Posted by aznphoboi View Post
    Hi guys I have a similar problem of installing a bad wad. I have preloader installed and HBC but I turn off the setting of my preloader so that it does not start up first.

    Is there a method to get the preloader to start first again? an ini file or somthing? Because my wii wont get pass the warning screen (banner bricked).

    Any help?
    Before turning power on to your wii press and hold the reset button then turn your wii on while still holding the reset button

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •