Results 1 to 6 of 6

Thread: Why didnt my wii banner brick??

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ireland
    Posts
    50
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Question Why didnt my wii banner brick??

    I made my own WAD using wadder and it was a massive 67mb and i decided to install it on my wii neway(Stupid i know). I used WAD manager and it installed as a channel perfecty. When i went to play it it came up that my system files were currupt. I didnt know what to do so i turned off my wii expection the worce but noting...... it booted up normaly through bootmii (Instaled boot2) and i was wondrening does any1 have a reasion why i diddnt get a banner brick r why it didnt affect my system??

    Thanks in advance.

    Forgot to mention its 3.4e

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    You sound almost dissapointed.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ireland
    Posts
    50
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Ha na im nat atal dissapointed. Was just wondering could any1 tell me why it did no damage r anything. cant understand it atal......lucky i gess

  4. #4
    New Member VashTS's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    362
    Thanks
    1
    Thanked 77 Times in 55 Posts
    size doesn't matter, its the content

  5. #5
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    ...and that goes for other things aswell...

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ireland
    Posts
    50
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    @VashTS

    The only thing i had in the WAD that was diffrent was a mp3 file. I made other WADS with just the images and the boot.dol and they worked fine (Bit slow tho). Maby this was what done it, im not sure bout the music thing on the WAD's.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •