Results 1 to 3 of 3

Thread: Cant's Access System Menu - Loads Pre-Loader

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unhappy Cant's Access System Menu - Loads Pre-Loader

    I Downgraded from 4.0 to 3.2e, Installed everything I could (didn't really know what I was doing) HBC was working fine, then all of a sudden my Original games never loaded up, always said "Disk Read Error, See Manual..."

    So I thought if I could update with official firmware then this problem would go, So I started updating, and I dont know whether it finished or not.
    Anyway now when I turn my Wii on it goes straight to Pre-Loader, and when I try to access System Menu it says "System Menu File not found.."

    I tried installing Two Wads :"IOS30-64-v1040" and "SystemMenu-v290"
    they installed sucessfully but it still says the message and I'm stuck at Pre-Loader.

    Someone Please Help

  2. #2
    Junior Member 420soljah808's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kaneohe, Hawaii
    Posts
    172
    Thanks
    31
    Thanked 41 Times in 33 Posts
    wut firmware r u on now?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I dont have a Clue.
    How do I check from pre-loader?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •