Results 1 to 9 of 9

Thread: am i screwed?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    am i screwed?

    i have a Wii on version 4.0 and i put the homebrew and and pre-loader on. i messed up at some point because now i cant get the pre-loader without holding the reset button. i have still get to homebrew channel with the SD card.

    PLEASE HELP I"M n00b!

  2. #2
    New Member Cressida's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Western Australia
    Posts
    384
    Thanks
    37
    Thanked 1,924 Times in 87 Posts
    Quote Originally Posted by hivshooter View Post
    i have a Wii on version 4.0 and i put the homebrew and and pre-loader on. i messed up at some point because now i cant get the pre-loader without holding the reset button. i have still get to homebrew channel with the SD card.

    PLEASE HELP I"M n00b!
    Preloader is supposed to start by holding the reset button when you power on.
    When you are in preloader can you access main wii menu.
    GOOD MEN SLEEP SOUNDLY
    AT NIGHT,
    KNOWING THAT ROUGH MEN
    STAND READY TO DO VIOLENCE ON THEIR BEHALF IF THEY DON'T INSTALL IOS 38, 53, 55.

    Press at the bottom right of the post if this response was of any assistance.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Cressida View Post
    Preloader is supposed to start by holding the reset button when you power on.
    When you are in preloader can you access main wii menu.
    no i can not i get the "wii system files blah blah blah black screen"

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Try to reinstall preloader from the HBC and see if it works

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jhebi View Post
    Try to reinstall preloader from the HBC and see if it works
    trying now

  6. #6
    New Member Cressida's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Western Australia
    Posts
    384
    Thanks
    37
    Thanked 1,924 Times in 87 Posts
    Quote Originally Posted by hivshooter View Post
    no i can not i get the "wii system files blah blah blah black screen"
    There is a wad you can get to replace main menu again, it was just answered in a post not 2 minutes ago in this same forum for a version 4.0.
    GOOD MEN SLEEP SOUNDLY
    AT NIGHT,
    KNOWING THAT ROUGH MEN
    STAND READY TO DO VIOLENCE ON THEIR BEHALF IF THEY DON'T INSTALL IOS 38, 53, 55.

    Press at the bottom right of the post if this response was of any assistance.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it wont go past the "please read Carefully" screen dam....

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    to direct me to said post please?

  9. #9
    Junior Member 420soljah808's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kaneohe, Hawaii
    Posts
    172
    Thanks
    31
    Thanked 41 Times in 33 Posts

    c

    ya if u got that far just press 1 on the wiimote then it should install itself if not just install a new sys menu 4.0 wad through hbc

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •