Results 1 to 2 of 2

Thread: Help!!! Brick???

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help!!! Brick???

    After installing SoftMii 3.0, my USB Loader gives me the ERROR (ret = -1). When I boot up my wii the first screen comes up is the preloader. The version is v0.29. The IOS is v30 and the Systemmenu is v289.

    Before installing the SoftMii 3.0, i was able to play games through USB Loader. Is my wii bricked? How can I fix this?

    -- less than a minute ago --

    Under the Homebrew Channel, I see IOS36 V4.18 1.0.1. Am I supposed to have IOS36?

    I have updated the wii to 3.2u manually. When I attempted to update my wad to cIOS38_rev12-Installer (ISO38-64-v3610.wad) the following message appeared,
    Reading "IOS38-64-v3610.wad", please wait... ERROR! (ret = -1)

    When I used SD/USB Loader V1.4 or V1.5 the following message appeared,
    Mounting device, please wait...
    (30 seconds timeout)

    ERROR! (ret = -1)

    Press any button to restart...

    Please help..I'm doing this for my nephew and niece.

    Thank You!

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    So let me get this straight.

    You cannot install cIOS38r12 and you think that's worth posting in the brick section?

    A Brick is when the Wii is actually broken, say when it's got a black screen or perhaps a System Files corrupt message.


    You've just misplaced the IOS38-64-v3610.wad on your SD card.
    Not really doing much Wii stuff these days.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •