Results 1 to 4 of 4

Thread: Bricked, no wiimote support

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Bricked, no wiimote. savemiifrii works

    Ok, long story.

    Short facts:
    -Wii now at 4.0E on an NTSC system. Semi-bricked
    -Wiimote does not sync at all.
    -Preloader removed in attempt at fixing.
    -no NAND backup, didn't think to do it before.
    -no Starfall recovery.

    Wii was at 4.0U to begin with, virgin. Serial began with LU50

    I've used a guide to install homebrew channel using bannerbomb. File used was aad1f_v108.zip, extracted to root of SD, also copied boot.dol to root.
    Homebrew installed fine. Bootmii installed fine.

    Using wad manager i attempted to install IOS16.wad, i got the ret=-1035 error. After some searching i came across the Trusha Bug Restorer . This worked fine and i proceeded with the earlier guide, skipping the step to install IOS16.wad and cIOSrev7.wad.
    I then proceeded to run IOS downgrader, then AnyRegionChanger 1.1 M5 without korean disc support, WITH special hacks, result is SystemMenu 3.2U. Rebooted, installed preloader, installed cIOSCORP.
    After that i installed IOS16.wad and cIOSrev7.wad.

    Here is where the trouble starts, i can't get into the Wii remote to sync up in the Wii's own menu. Works fine in homebrew via Bootmii. I decide for some reason to redo some of the earlier steps, forgot to say YES to starfall hacks, and then the Wii remote didn't work at all.

    I come across this thread with Dogeggs' solution and try to run it. Silly me, i ended up installing a PAL system menu on a NTSC system. I didn't realize till after reboot what i've done.

    Next thing i did was try this to clean up the mess i made and maybe get a working Wiimote at least, didn't work and now no preloader and no way to install it.

    No preloader, no starfall, no wiimote detection, black screen on wii systemmenu boot and no hardmod.

    Can anyone out there help me?
    Last edited by bukitsu; 08-26-2009 at 12:39 PM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    23
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    try savemiifrii if that fails then you have a low level brick and there is nothing you can do sorry for your loss lol something similar happened to me but i didnt change region and a game from my region that was released on friday by the way (the conduit) low level bricked my wii if im lucky im paying £27.50 - 65 to get a repair OR £200 if they detect the homebrew channel etc etc

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by oliver51090 View Post
    try savemiifrii if that fails then you have a low level brick and there is nothing you can do sorry for your loss lol something similar happened to me but i didnt change region and a game from my region that was released on friday by the way (the conduit) low level bricked my wii if im lucky im paying £27.50 - 65 to get a repair OR £200 if they detect the homebrew channel etc etc
    Thanks, i'm on vacation right now and i'll check if it works when i get back.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Right, so savemiifrii worked and displayed 4.0 USA. Where do i go from here?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •