Results 1 to 5 of 5

Thread: Wii 4.0U Semi-Bricked

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii 4.0U Semi-Bricked

    My Wii is ver. 4.0U
    Was reformatted
    Has Homebrew Channel, SaveMii(boot 2), and DVDx installed
    My Wiimote does not work with the SaveMii boot and I must hold reset to get to the main channel screen
    Has no internet due to semi-brick(so I've read)
    Cannot enter Wii System Settings and receives an Opera error page when attempting to do so(from what I've read this causes it to be considered semi-bricked)
    I can play my games, but cannot enter any other channel except Homebrew.
    Everything I've found have been fixes for 3.x and lower versions.
    I've already tried using Animal Crossing to do the update(which it update) but did not do anything useful
    Any help is greatly appreciated.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Wiimotes do not work with bootmii, so that's nothing unusual. Use a Gamecube controller (not wireless) if you have one or just use the buttons as you have been.

    If you can load Homebrew channel then you can probably install any IOS you are missing, including the system menu. You can use (I think at least) anytitledeleter to check your IOS list and look for any glaring ommisions.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    anytitle deleter

    I ran the anytitle deleter app and it states after informing the Wii that it is it's Daddy...! that my System menu on Sysconf regions differ(semi-brick)
    System menu:2 and Sysconf: 1
    I have a US Wii bought the day it came out(don't know if that's needed info or not)
    How do I match System menu to Sysconf?

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    part 2 of tutorial

    Part 1 of the tutorial works fine, but when I get to part 2. Custom WM it says to choose 'cios_fix.wad' I pick that but then get error messege
    ret= -1035. After searching around I only get conflicting answers on what to do. By the way thanks for letting me know about the Gamecube controller. I misunderstood that when I was reading it. I thank you for your help by the way.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •