Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 53

Thread: IOS60 Brick, any suggestions?

  1. #31
    New Member Johno69's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    267
    Thanks
    25
    Thanked 110 Times in 61 Posts
    Update:

    As I said, I had the BootMii still available (I put it back on my SD) and had HBC still accessible. So I just used the Downgrader in HBC and downgraded back to 3.2 and it's working fine again.

    I'm not sure i'll be messing with much anymore now it's working again.

    That was a close call.

  2. #32
    Junior Member abickhoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Australia
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey Guys,

    I was following the instructions to 'New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii':

    Updated to 4.1E and followed all the steps...when I completed step 5 and restarted I got a bad system menu msg!

    I started up preloader, and open the homebrew channel and re-installed IOS60 with the wad manager.

    When I restarted the wii...nothing...

    Just the green light on the power button...no signal or anything?

    Any ideas on how to fix this bad boy?

  3. #33
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    Only if you can get to bootmii menu and do a nand restore....

  4. #34
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    can you load preloader by holding down reset when you switch your wii on?

  5. #35
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Trust me there is nothing you can do.

    Its a full system brick.

    Send it back to nintendo.

    It happened to me already. It took me 6 days to get it back with 3.3 firmware when i turned it on.

    i installed everything over and stayed the hell away from the ios60patched file.

    If you have a warranty just send it back or if not its 75 dollars its worth it.
    Just like me you will know better next time.
    We live and learn

  6. #36
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I did this to but all i was trying to do was get a backup loader on the system menu.
    I do have bootmii and preloader but can't access them is there any way I can?

  7. #37
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    preloader can be accessed by holding down reset button while turning the wii on
    bootmii by having an sd card inside the wii (i think)

  8. 1 User Says Thank You messie For This Useful Post


  9. #38
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    if u installed preloader right it should be there press the reset button when u power on ur wii

  10. #39
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by messie View Post
    preloader can be accessed by holding down reset button while turning the wii on
    bootmii by having an sd card inside the wii (i think)
    I had no luck with either methods I don't know if I'm doing anything wrong.
    Do I have to hold down reset before turning on the wii?

  11. #40
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    yes. but if neither works i am afraid you must return it to N for repair...

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •