Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 53

Thread: IOS60 Brick, any suggestions?

  1. #11
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    yes - remove the card and bootmii shouldnt start...

  2. #12
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    if you have a gamecube controller try doing the savemii free thing with an autoboot unbrick disc....
    may i ask ?... if this file applicable to Jap Wii consoles ?
    thx.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by billyhome View Post
    may i ask ?... if this file applicable to Jap Wii consoles ?
    thx.
    Not tryed it yet mate but its title is AutoBoot Universal Unbrick Disc so I reckon it should fix a Jap wii.

  4. #14
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    i got an autoboot 3.2 jap update disc - click my sig an look through my files

  5. #15
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    i got an autoboot 3.2 jap update disc - click my sig an look through my files
    thanks, i might hv overlooked it.
    actually, what's in difference with the universal one ?

  6. #16
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    dunno m8? never used it and the data on the iso isn't giving much away...

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Before I burn more hours

    I on the same boat with the original owner of this topic. I follow one of the instruction and it said delete the bad Wad and I did it by deleting IOS60. My Wii has a black screen now? Before I burn more hours I would like to ask if it is posible to restore it? I mean by using ay method described in this webpage

    SaveMii - Wii Troubleshooting

    Should I buy that dongle to restore my Wii? I don't have backup Nand. I wish I know this first.

    My Wii have version 4U. I also have this done this for my wii "How to get Homebrew Channel on virgin 4.0 Wii". It works fine and then after that I tried the tutorial to transfer the data over wifi and it screwed up.

    Thanks in advance for your help.

  8. #18
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    sorry alan but your wii is dead - break it into bits and sell them on ebay.

  9. #19
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    alan, in any case, never ever never delete those IOS of tenths (....30, 40, 50, 60, 70? 80? 90? ...) in ur next Wii console.
    those couldn't be challenged !

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    if you have bootmii you can use cboot2 but

    you need these damn wad and i found him nowhere

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •