Results 1 to 3 of 3

Thread: Homebrew goes to black screen upon starting

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Homebrew goes to black screen upon starting

    I was following the guide at
    http://www.wiihacks.com/recommended-...torial-11.html

    everything was working perfectly until STEP 3 -
    +Load "Install Shop IOS51". Say Yes to installing IOS51 and Yes to patching a fix but No to the Wii Shop Channel.

    I did what it said, when it said completed the wii froze. i held in the power button turned back on and now homebrew and shop channel go to black screens when i press to start them?

    any ideas?

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    remove the shop channel with data management option, its old and doesn't work anymore, then try running anytitledeleter with bannerbomb and deleting IOS51 (don't delete anything else!!!) if your hbc still doesn't work then remove that too and try reinstalling.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Michigan
    Posts
    2,236
    Thanks
    16
    Thanked 164 Times in 139 Posts
    Dogeggs you are in the wrong for helping this person. He posted in the wrong section, which is a no-no, and you continued to help him. I'm going to RR him, but I will let you off this time. Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •