Results 1 to 6 of 6

Thread: Bricked

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking Bricked

    hi, my wii is bricked in a weird way. i've been searching the net and haven't found another case like it.
    ok, i had some american games for my pal wii. so i figured i'd just install homebrew and use the regionfree, well i installed it fine, changed the wii to NTSC and it worked fine.. but when i went to change it back to PAL it just decided it didn't want to play anything.. but thats not even the worst of it. in my trying to fix this issue, i thought doing a format would help. this got me down to the preloader. i managed to reload the system menus from there, but here's the part that got me goin wtf. it somehow replaced the system menu screen with the installer for homebrew. so whenever i boot it up it just reinstalls homebrew.... over and over and over, no matter how many times i reset it.. is there any way i can again replace that installer with the proper system menu. i think thats obviously first priority before even worrying about getting games to work again... thanks

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 1 Post
    Im only quite new to this m8, but what auto load settings do you have "on" in pre-loader.

    Hold reset when powering on go to pre-loader options and set auto load to system menu.



    Mabe u have boot.dol frow hbc installer loaded.
    Last edited by wiijz; 05-17-2009 at 06:52 AM.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    not quite understand how u could "use" hbc to changed the (PAL) wii to NTSC , explain plz ? were u actually using AnyREgion Changer ?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yeah i used anyregion changer, and i am pretty sure that the boot.dol for homebrew replaced the normal loader. there was no preloader, just that..
    but now its no big deal.. took it down to a computer shop and he put some recovery thing on it.. which put it back to normal.. then istalled a chip.. so i installed geckoOS and am using that now..

    alls good. thanks anyway though

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    Quote Originally Posted by gobiez View Post
    yeah i used anyregion changer, and i am pretty sure that the boot.dol for homebrew replaced the normal loader. there was no preloader, just that..
    but now its no big deal.. took it down to a computer shop and he put some recovery thing on it.. which put it back to normal.. then istalled a chip.. so i installed geckoOS and am using that now..

    alls good. thanks anyway though
    couldn't be better !

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 1 Post
    Good to hear she's all good again..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •