Results 1 to 6 of 6

Thread: bricked wii about 2 yrs ago, funny issue now.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    bricked wii about 2 yrs ago, funny issue now.

    Hi everyone. About two years ago i bricked an old wii i had and put it away into storage. I dont remember what happened/ how i bricked it , it was a long time ago.

    Anyways, i recently learned and recovered a different wii via infectus, so i wanted to fix this one. To my surprise, i hook it up, load up savemiifrii to check the version, couldnt find my brawl disc, so i reseted the wii , and it goes into system menu correctly. v3.2(U), virgen by the look of things. I know, wtf.

    The problem i have is that the wiimote doesnt respond, sensitivity wise. It does sync and respond to + and - and i can scroll pages on the wii menu but thats it.

    I read on gbatemp that it could be that settings.txt is corrupted or something, but gbatemp has been down for days, so i cant find that specific post, the link for the working settings.txt was down too.

    Any help guys, how can i extract a settings.txt file from another wii and would that work? i remember something about putting it on the root of the sdcard, and the wii would load it up, but im not sure. Or if someone has another fix, lemme know please? thank you.

    BTW, i couldnt find my brawl disc, so loading an exploit via disc is out of the question in my situation.

    I made this same thread in the hack section, before putting it here, wasnt sure it there/here was the right place.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff

    Junior Moderator
    Bliepo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On your harddrive (file name: Bliepo.crazy)
    Posts
    1,583
    Thanks
    241
    Thanked 391 Times in 312 Posts
    Blog Entries
    4
    If you manage to get into the wii menu, you could just use bannerbomb v1 to launch the hackmii installer, then use that to install bootmii/boot2 and then use that to recover your wii.
    Awesome sig picture does not work
    Brick Prevention- Things you should never do | Ignoring advice and bricking | Be a jedi, donate
    Guide: Softmod ANY wii | How to post a system check | Loading and Playing Wii Backup Games from USB HDD (softmod only)
    System Menu X (IOS150, E) | HBC 1.08 (IOS58) | bootmii/boot2v4 | priiloader 0.7 | cIOSX rev21d2x_v6 (main base IOS 57) | cIOS 223 (IOS 37 + 38 merged) | USB Loader GX 2.2

  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,254
    Thanks
    1,474
    Thanked 2,596 Times in 1,914 Posts
    Sounds like the sensor bar to me...have you tried a different one?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Bliepo View Post
    If you manage to get into the wii menu, you could just use bannerbomb v1 to launch the hackmii installer, then use that to install bootmii/boot2 and then use that to recover your wii.
    i dont have a nand backup.

    Anyways, i somehow managed to navigate in the wii menu. it appears that if i put the wiimote in a weird angle, kind of like diagonally facing the wii, and putting it paralel to it. LOL. i cant even explain it. I even move the sensor bar while the cursor is on screen and it doesnt affect it one bit. It really hard to get the cursor back on screen if i lose it. it literally took me all day to completely softmod it. What could be the issue? it cant be the wiimote/sensor bar because i tried it with another wii and it works fine

  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,583
    Thanks
    1,872
    Thanked 4,354 Times in 3,651 Posts
    Blog Entries
    5
    You try a different wiimote? Or are you sure it's fully sync'd?

  6. #6
    New Member Grandpa1959's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,England
    Posts
    540
    Thanks
    191
    Thanked 119 Times in 104 Posts
    Are you getting light interferance. sunlight,Candles Spotlights.can all confuse a remote.low winter sun is terrible.

  7. 1 User Says Thank You Grandpa1959 For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •