Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 41

Thread: Black screen on startup, Wiimotes do not sync

  1. #21
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    24
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    stupid stupid stupid!!!
    i am so stupid!
    i changed ONLY the console area settings to Europe...then the blind tittle turned blue i saved and shut down my wii, when i turned it on, it says 4.1 EUR

    what to do...should i burn a Europe version of blind and run it the same way?

  2. #22
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    20
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Just a short throw in. I has the same problem. Black screen, priiloader loads, home brew channel yes even the savemiifrii works and showed me the firmware. But when I tried to load bootmii or any other app it gives me a black screen. I changed the Bluetooth modul ( like maui said) and what do you think what happened.... Perfect working system. Give it a try.

  3. 1 User Says Thank You Flowied For This Useful Post


  4. #23
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by abboodeh View Post
    stupid stupid stupid!!!
    i am so stupid!
    i changed ONLY the console area settings to Europe...then the blind tittle turned blue i saved and shut down my wii, when i turned it on, it says 4.1 EUR

    what to do...should i burn a Europe version of blind and run it the same way?
    Did you install priiloader? Does blind still load?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. #24
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    24
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No i didn't install it...
    Will burn the pal iso on anda new dvd and try ...

  6. #25
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    24
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Did you install priiloader? Does blind still load?
    tried Blind PAL, and BLIND USA with SAVEMIFRII...nothing just the "4.1 EUR" in the bellow right corner....is it completely screwed up

  7. #26
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    I really wish you had installed priiloader.

    Try changing the title id of B.L.I.N.D. USA, change the E to a P. See if that helps, I am not sure it will.
    You only changed the console area, nothing else right? I have never tested a wii in this state, not sure if it can load disc when the console area does not match the game region.

    Unfortunatly I don't have the disc or the cash to test anything for you.
    You would want a EURO disc header patched to autoboot, with the region patched to USA.

    Give it a few tries. If that fails, I will make you an update disc that should install priiloader. Not sure if that will work either.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  8. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  9. #27
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    24
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    I really wish you had installed priiloader.

    Try changing the title id of B.L.I.N.D. USA, change the E to a P. See if that helps, I am not sure it will.
    Where to change it???

    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    You only changed the console area, nothing else right? I have never tested a wii in this state, not sure if it can load disc when the console area does not match the game region.
    Yes i changed only the Console area...


    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Unfortunatly I don't have the disc or the cash to test anything for you.
    You would want a EURO disc header patched to autoboot, with the region patched to USA.

    Give it a few tries. If that fails, I will make you an update disc that should install priiloader. Not sure if that will work either.
    Euro Disk Header patched to Autoboot with the region patched to USA...that's one hell of a task! i will keep on trying and let you know...thanks again for all your efforts...

  10. #28
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    try this first
    http://www.mediafire.com/download/t8...k729/blind.zip

    then this -this is an update disc, so once you load it, leave it on for a long time.
    http://www.mediafire.com/download/oswpj85opmjam8y/priiloader.zip

    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  11. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  12. #29
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    24
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    try this first
    http://www.mediafire.com/download/t8...k729/blind.zip

    then this -this is an update disc, so once you load it, leave it on for a long time.
    http://www.mediafire.com/download/oswpj85opmjam8y/priiloader.zip

    IT WORKED!
    THE 1ST ONE WORKED!!!! THANKS!!!!

    i'm not flipping doing anything by my own, it's asking me to choose which IOS to load ... so which one should i choose?

    also what to be done next?

    Thanks a LOT!!!!
    Last edited by Pob3008; 07-05-2013 at 12:43 AM.

  13. #30
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    24
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok call me stupid i don't care but my wii is on since my last post and it's still on the choose OS screen i'm so afraid to turn it off that it'll not turn on...

    Guess there's a big time difference between us ...

    anyway, i'll keep it on until you come back and reply...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •