Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Semi bricked Japanese wii

  1. #11
    New Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok. Thank you very much for your help. Really appreciated it.

  2. #12
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Make letterbomb again, but tell it you have 4.3u or 4.3e. See if that helps.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #13
    New Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just tried it with all the other regions and the same problem.

  4. #14
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by MrShizz View Post
    I just tried it with all the other regions and the same problem.
    Perhaps try wilbrand. Also try to delete sd:\boot.elf and boot.dol and only have /private. Then put the boot.dol from say wiimod or mmm on the sd card. Perhaps try the method for the hackmii fix found in the recommended guides, see if that works.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  6. #15
    New Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think this things just destining not to work. Tried the above with Wiibrand the green letter show's up but when i open it, i just get a letter full of question marks. It does not load anything.

  7. #16
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    may u change to using another new 2gb (or less) SD card ?

    Quote Originally Posted by MrShizz View Post
    No there's nothing at all left on the Wii just the system menu.
    you sure ? did you "keep holding the RESET button and press the POWER button" in order to turn on the Wii ?
    Last edited by billyhome; 05-14-2013 at 04:31 AM.

  8. #17
    New Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'll buy and try another SD card tomorrow and report back, the 2 SD cards i am using did how ever work fine softmod my Pal Wii. There also is defo nothing on the Wii but the system menu. Thanks for your reply.

  9. #18
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    ok, that confirms no Priiloader installed before. thx.
    I wish the date/clock of ur Wii was properly set up-to-day. otherwise, u may encounter a bit difficulty doing LetterBomb.
    u can't adjust/set the date/clock while the Wii is suffering Opera Error.
    Last edited by billyhome; 05-14-2013 at 08:23 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •