Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: Problem: Cannot load anything from System Menu on Wii 4.3e... Turns to black screen!!

  1. #21
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    LaTrobe Valley, Victoria, Australia
    Posts
    28
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Okay, decided to boot up WiiMod by replacing the boot.dol in my SD root and booting WiiMod through Letterbomb.

    In WiiMod I am able to boot the homebrew channel and by launching USBLoader GX through hbc I can get both Skylanders to work flawlessly :-)

    I still feel like I have a long road ahead of me before I get my Wii up and running 100% though.

  2. #22
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,131
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,520 Times in 1,861 Posts
    Since you can boot into WiiMod, can you now post your syscheck?

  3. #23
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    LaTrobe Valley, Victoria, Australia
    Posts
    28
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    It's 12:36am (Australia time) so I'll have a look sometime tomorrow and see if I can get a syscheck. I know I can get a system report csv from WiiMod. Would that suffice?

  4. #24
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2,951
    Thanks
    338
    Thanked 934 Times in 799 Posts
    The output isn't exactly the same. We prefer the syscheck from one of the two apps linked in the syscheck guide (link in my signature).

    I think most of us prefers b19 over b17, even though the guide says b17 is recommended. I think we should look into having that changed.

    Click Below for recommended Links


  5. #25
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    LaTrobe Valley, Victoria, Australia
    Posts
    28
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Finally, my syscheck!

    Spoiler

    Last edited by llaffer; 03-25-2013 at 06:39 AM. Reason: Added spoiler tags

  6. #26
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2,951
    Thanks
    338
    Thanked 934 Times in 799 Posts
    Your syscheck looks like mine, so looks good.

    So if you're still having problems, looks like your next step is to re-install a system menu. I'd wait for those in the know for sure before you try anything.

    Click Below for recommended Links


Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •