Results 1 to 8 of 8

Thread: Wii Problem!! Would like help asap plz!!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Wii Problem!! Would like help asap plz!!

    my wii 4.3u has been running homebrew and stuff for a while now. We have recently bought a new internet router (2wire) and i want to get internet on my wii again so i can play online but everytime i go to settings, it crashes. this has been happening for a while but i didnt care until now. can anybody give me some advice on how to fix this?? Plz?

  2. #2
    Junior Member dniMretsaM's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    NE Ohio
    Posts
    1,142
    Thanks
    76
    Thanked 331 Times in 269 Posts
    Sounds like a semi-brick. You can find information in the bricked Wii section of the forum. I'll ask a mod to move this thread to that section, as well.
    Quote Originally Posted by sven
    [16:26:34] i'm never sarcastic.
    [16:26:41] feel free to quote me on that.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    everything works fine, just the settings. How do i fix it?

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,503
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,333 Times in 3,634 Posts
    Blog Entries
    5
    Moved to the BRICKED section. OP may or may not find this useful, depends...

  5. #5
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Try to reinstall ios80, system menu 4.3u, and priiloader 0.7
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    ok so everything works fine now! but i cant connect my internet to the wii! iv done it a few times, but we just got a new 2wire router and it has the biggest password (26 characters) ever! any thoughts on how i can get this to work? iv tried nintendo but everything it says on their website doesnt work

  7. #7
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    So you did what Mauifrog told you to do and now the settings do not crash the wii? You know you can change you password on the router or just disable it all together while you make sure your wii can connect to it?

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    it doesnt work on my ipod either just the computers, but ill shorten the password and see how that works!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •