Results 1 to 4 of 4

Thread: Black Screen AFTER nand restore

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Black Screen AFTER nand restore

    My white Wii (USA) started showing only a blank black screen on startup. If I hit RESET, I can access Prilloader, and then Bootmii as IOS and Homebrew Channel. I tried to restore my saved Nand through Bootmii and it said success -- but still only black screen when powering on. I tried to run several games from USB Loader GX on SD card through Homebrew Channel, but get only black screen when clicking on the Start button of any game. I have a GC controller. My Syscheck is posted below. Any thoughts much appreciated!!

    Spoiler

    Last edited by Jax; 06-12-2012 at 05:33 AM. Reason: Added spoiler.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Restoring the NAND via bootmii as IOS is only recommended as a last resort and usually does not work. From the date of your drive I am guessing this is a boot2 machine. Your syscheck shows an out of date mod. Since you can still access HBC I would follow the softmod any wii guide and install the patched 4.1 SM that is in it. Hopefully that will get you back up and running.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks, trying this. But note that I only get to HB channel through Priiloader, I never get a system menu and none of the Wii remotes are synced. Is there a way to push the 1 button in Wad Manager if you only have a GC controller (no synced Wii remote)?


    Well, I figured it out, did everything you said following the softmod any wii guide. Everything installed fine, including the downgrade to 4.1 SM and Priiloader 0.7. One little problem -- still black screen when booting up. The first time, I hit RESET and accessed HB channel through Prilloader, then MMM. I chose Manage System Menu and proceeded with loading and installing SM 4.1. Still black screen at boot. What's more, now RESET right after hitting the power button does not bring up Priiloader so I'm sort of frozen out of the Wii entirely . . . .
    Last edited by Jax; 06-12-2012 at 05:30 AM. Reason: Merged Post.

  4. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Your wiimotes are not working?
    You need a new bluetooth module?

    Sent from my SPH-M930BST using Tapatalk 2
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •