Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: I think I have a real problem - video disappeared.

  1. #11
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    126
    Thanks
    55
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Appreciate your help, cjizzle.

  2. #12
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,177
    Thanks
    1,439
    Thanked 2,546 Times in 1,881 Posts
    Can your Wii read backup discs?

    EDIT: Also, did you install the patched 4.1 system menu from mauifrogs ANY Wii guide?

  3. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  4. #13
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    126
    Thanks
    55
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    It swallows any disk, but with no video output i have no way of knowing.

    And this happened after i after i went through "softmod any Wii" guide second time (it was fine after first time, except Neogamma did not work).
    Before this my console (4,1U) was softmodded according to the guide from your site a couple of years ago.

  5. #14
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,177
    Thanks
    1,439
    Thanked 2,546 Times in 1,881 Posts
    There may be a way to fix it, but your Wii must have a drive capable of reading burned discs and either a modchip or a patched SM. You said neogamma didn't work, meaning that it couldn't read discs, or it just wouldn't work at all? When did you buy your Wii, appx month and year?

    The ANY Wii guide has an optional installation of a patched SM 4.1. Did you do that part or not?

  6. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  7. #15
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    126
    Thanks
    55
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Yes. I did that patch. And I bought that Wii used about 2 years ago.

    But.. here is a new development.
    Right before I received that message from you i managed to load the Priiloader
    by holding "Power" and "Reset" buttons for a relativity long time (like maybe 30 sec).
    And from there I loaded a system menu - where I am right now).
    Now I am a little scared to try to repeat this whole thing again - like shutting it off and try to turn back on.

    Would you have any suggestions on what I should do at this point.
    May be that is not really a brick, after all?



  8. #16
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,177
    Thanks
    1,439
    Thanked 2,546 Times in 1,881 Posts
    LOL. When you enabled the priiloader hacks, you didn't happen to accidentally enable "black screen at startup" did you?

  9. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  10. #17
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    126
    Thanks
    55
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    No. I just enabled the four recommended in the guide.
    But what should i do now - try to run again or something else?

  11. #18
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,177
    Thanks
    1,439
    Thanked 2,546 Times in 1,881 Posts
    Best advice I could give would be to follow the ANY Wii guide from scratch. TBH this makes no sense to me from everything you have described. Follow the guide all the way through (from chapter 1, installation of bootmii and the hbc) and make sure nothing errors. If bootmii can install as boot2 make sure it does it! If you run into any issues along the way let us know.

  12. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  13. #19
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    126
    Thanks
    55
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Yes, I know.
    As I explained before, this was a second attempt to use the "mod any wii guide".
    The first i did a few days ago with no problem except for not working Neogamma.
    So... to fix the Neogamma problem I tried it the second time but started from Part 2.

    But when i tried the "update IOS" part - something went wrong (the video output vanished).

    By the way, the bootmii is installed as IOS. For some reason, it did not let me to install as Boot2.

    OK. So, just to confirm this:

    You suggest to start from the very beginning, even so I have the HBC, and bootmi already installed?

  14. #20
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,177
    Thanks
    1,439
    Thanked 2,546 Times in 1,881 Posts
    Not everyone has a bootmii boot2 capable Wii. Did you verify the checksums on the ios update pack before you installed them?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •