Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Black screen, priiloader wont start up etc

  1. #11
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,357
    Thanks
    216
    Thanked 1,280 Times in 722 Posts
    Okay, you've eliminated a bluetooth module as a possible cause. Bad bluetooth would not power unit on. With the video bit, I was wondering if perhaps you had a bad encoder...nothing proved here. I still say try a different card. Make sure its SD not SDHC (if its bigger than 2 gig its no good for this purpose).

    Not sure what else I can add.... Mauifrog will likely check this thread next time he visits & he might have something out of his amazing bag of tricks.

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  2. #12
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    http://www.mediafire.com/?6q1l9egmdgtgwdc

    Backup/format sd:/ and extract this to a bootmii loving sd card. Bootmii should load. If it does, doing chapter 2 of the softmod any wii guide. Should fix your issue. Be sure to install the system menu files.

    One other thing, you did not uninstall system menu did you? If you did your setting.txt is gone and needs to be restored.

    Sent from my SPH-M930BST using Tapatalk 2
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #13
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i used this guys tutorials to install and try to fix the blackscreen <<YOUTUBE LINK REMOVED>>

    and also for the instalation of my homebrew and apps , im not aware of that i uninstalled any system menu? the only thins i did were following that guys tutorial, putting a theme on -> blackscreen -> priiloader -> downgrading to 4.1 U then exited and now its completly black im not going to try frog's method.

    ''im not blaming the guy in any way im just showing the link with the exact steps i did''


    *update i tried that bootmii but still no result used another SD card a sony one this time a sandisk one.
    I read about a solution with a gamecube controller sadly i dont have one but i might borrow one from a friend to try that option out.


    *Update MICRO SD worked! i had a old microsd somewhere and i put the bootmii on it and it worked!
    now im going to restore the wii and backup it and carefully install homebrew etc. agian
    Last edited by BluPhant; 05-23-2012 at 06:09 AM. Reason: C'mon dude! Dont post fail links here!

  4. #14
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,357
    Thanks
    216
    Thanked 1,280 Times in 722 Posts
    Dont use youtube to do anything to your wii. You have no idea if anyone on youtube is qualified to recommend anything. And you now know firsthand what can happen. And don't post youtube links here. We have enough to do supporting our own stuff much less other peoples.

    Glad you got it to work. As I said earlier, trying different cards can make the difference.

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  5. #15
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah i had no official SD's and you needed to avoid the micro's but it worked fine now installing newest usb loader Thanks for all your guys help i was on the egde of buying a new console lol

  6. #16
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    do i have to start a new thread with questions about the usb loader? because my games wont show up :S

  7. #17
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    A new thread would be good.


    Sent from my SPH-M930BST using Tapatalk 2
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •